13.8.2012



Kuopio Triathlon 11.8.2012

Viikonloppuna pikavisiitti Kuopioon. Perjantaina duunin jälkeen auton keula kohti Kuopiota. Eipä perille päästyä tarvinnut paljon muuta tehdä kuin käydä kaupungilla syömässä. Tietysti kävin kisapaikalla tsekkaamassa lähtö- ja vaihtoalueet. Kamat valmiiksi ja ähkynä odottelemaan aamua.
Aamupalan jälkeen vauhdilla kisainfoon ja sieltä suoraan märkäpukua päälle. Parin minuutin lämmittelyuinnit kylmässä Kallavedessä herätteli kisaamaan.
Startissa yritin lähteä mahdollisimman ulkoreunasta, ettei käy niinkuin viime kisassa eli hajoa käsi :-) Ekalle kääntöpoijulle asti melkoista ruuhkaa. Sen jälkeen pääsinkin uimaan omaa vauhtia lopun matkaa. Uintiaika puolisen tuntia. Hyvä. Eka vaihto olikin huono, varmaan yhteensä jotain 5 min, josta kirmailin pyöräosuudelle. 40 km pyörällä meni suht ok vauhtia. Jalat rupesi lämpenemään ehkä parin kympin kohdalla. Ei hätää. Yhden geelin ja patukan söin pyöräilyn aikana. Tankkaukset oli kyllä mennyt kohdalleen. Tuon patukankin melkein väkisin runttasin alas. Eipähän lopu energiat kesken ajattelin. Eikä loppunut. Pyöräaika vaihtoineen karvan päälle 1h30min. Juoksu oli yllättävänkin helppo. Vähän reisissä painoi, mutta ei mitään muuta ongelmaa ollut. Tasaista vauhtia painelin menemään. Vikan 2,5km lenkin vedin kovempaa ja maalissa aikaan 2h56min ja osat päälle. Spekuloitavaa jäi, mutta häviäjät jossittelee. Tiedän vahvuuteni ja heikkouteni, joten niillä mennään. Ens vuonna kyllä uudestaan, toivottavasti...Hieno tapahtuma ja ilolla seurailin lastenkin sarjoja, joissa oli havaittavissa hienoa liikkumisen aitoa iloa ja riemua.
Kuopiosta lähes suoriltaan stadikalle Madonnan keikalle. Ei ollut oikein mun juttu. Jotenkin koko show oli liian teatraalinen ja ennalta harjoiteltu. Itse musiikki jäi taka-alalle...Siitä sen enempää.
Treeniä jatketaan. Tarkoitus ois syksyllä vielä Tour De Helsinki ja ainakin joku puolimaratoni. Ja onhan noita syksyn muitakin kinkereitä vielä edessä...

Ei kommentteja: