23.6.2008

Chevrolet...




eilinen viimeinen paiva Chawengin puolella. Vuokrattiin Chevy heti aamusta ja lahdettiin kiertamaan saarta. Poikettiin matkalla kaarmeshowta katsomaan ja joku sai ison pythonin kaulaansa (kts. kuva). Shown jalkeen jatkettiin matkaa, jolloin alkoi kunnon trooppinen myrsky, jota kuitenkin kesti sen tunnin verran. Aamupaivat on olleet aurinkoisia ja aina iltapaivisin on alkanut pilvia keraantymaan ja joitain kuurojakin tullut. Lamminta piisaa silti. Kaytiin katsastamassa ja varaamassa Maenamin rannalta bungalowi pariksi yoksi, johon siirrettiin leiri tanaan, toinen kuva Maenamin bungalowin terdeltä.
Tama aamupaiva otettu aurinkoa ja uiskenneltu. Jonkunlainen safariretki, johon sisaltyy mm. norsuratsastusta, ajateltiin ottaa jollekin paivalle. Taalta ois tarkoitus sitten lahtea Koh Phanganille oleilemaan.
Matka mennyt tahan asti hyvin, poislukien eiliset huonot uutiset taas Savon suunnalta...
Lissella tiikeribalsamia kuluu, koska joku okkimonkijainen pisti otsasta. Otsassa on kylla isoin nakemani patti, mutta kuten konitohtori sanoi: no hata, tiikeribalsamia otsaan.

2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Täällä Suomessa on satanut kaksi päivää lähes taukoamatta, mutta viikon loppua kohden pitäisi ilman lämmetä ja sateiden vähentyä. Mukavaa, että teillä on kaikki suhteellisen hyvin. On ollut kiva, kun Chrisu on saanut soitella kotiin ja kertoa kuulumisia. Laittakaahan sitten kuviakin, niin saadaan ihastella maisemia ja tietysti teitäkin. Leppoisia lomapäiviä ja pitäkää huolta itsestänne.

Terv. Eija

Anonyymi kirjoitti...

terkkui ja vointei kaikil ja osanottomme suruunne ! t.juntti ja muut