30.6.2008

Salad beach...







Eilen tultiin tanne salad beachille, pienen miettimisen jalkeen. Otettiin pariksi yoksi huone Cookies resortista, joka on rannan etelapaassa vuoren rinteessa (kuvassa näkymä terdeltä ja kaveri, joka asusteli hotellin läheisyydessä ja ilmaantui päivisin ravintolan terassille). Huoneesta hienot nakymat rannalle ja merelle. Hotellin allas on aivan rannan tuntumassa. Paasy hotellille ei ollut aivan helppo, koska vuorella meneva tie oli hiekkatie ja tosi huonossa kunnossa, jonka lisaksi jyrkkyytta parhaillaan yli 20 astetta, varmaan samanlaista olis ollut nai pan noissa? Muutenkin hotellialueella saa tarpoa pystysuoraa seinaa ylosalas aina kun menee altaalle tai hotellin baariin. Tata hotellia ei voi suositella heikkojalkaisille tai pyoratuoli ihmisille, muille kylla. Hinta/laatusuhde on mainio ja huone on siisti yms...1300 bht/yo/huone.
Tanaan iltapaivasta otetaan mopot alle ja lahdetaan katsastamaan noita lahialueita. Muuten on paivisin otettu aurinkoa ja syoty. Nalissaan ei kylla ole tarvinnut olla.
Huomenna varmaan vaihdetaan Salad beach resorttiin muutamaksi yoksi. Eli taalla varmaan ollaan ensi lauantaiaamuun jolloin olisi tarkoitus lahtea kohti Bangkokin hulinaa. Matkaan lahdetaan taalta tod.nakoisesti lautalla Surathaniin ja sielta lentokoneella Bangkokkiin.
Toistaiseksi kaikki ovat voineet matkalla hyvin, ainoat ongelmat ovat oikeastaan olleet ilmeisesti paikallisten hyttysten puremat. Ei haittaa, suomessa ei talvella hyttysia ole!
Palataan taas asiaan myohemmin.

Ei kommentteja: