5.7.2008

Melkoinen paiva...







Ei mennyt tama paiva, niinkuin elokuvissa. Aamulla taksin piti hakea kuudelta. Eipa autoa nakynyt ja vihdoinkin puoli seitseman aikaan se saapui. Hillittomalla kiirella kohti satamaa, josta lautta lahtisi kello seitseman. Kerittiin ajoissa satamaan, mutta siella ilmoitettiinkin, ettei kello seitseman lauttaa tanaan lahde, seuraava lahtisi kello 11, mutta meille se ei riittanyt, koska lennot oli ostettu etukateen. Satamassa alkoi sitten asian selvittely. Muitakin loytyi, jotka olivat lentoja/busseja ostaneet jatkoyhteyksiksi. Soiteltiin jo matkatoimistoon, minka kautta liput lautalle ostettiin ja vaadittiin myos lentolipuista korvausta. Pari tuntia asiaa vatvottiin, kunnes jotkut ihmiset lahtivat jo pois, myos me olimme jo taksia hakemassa. Ajateltiin, etta kipaistaan rahat takaisin ja lahdetaan toisella lautalla Samuin kautta Bangkokkiin.
Valilla lauttahenkilokunnankin edustaja katosi, kun hermostui meihin lansimaalaisiin, jotka kehtasivat kysella informaatiota, mita tulisi tapahtumaan...Nooh, meille n. 15 ihmiselle luvattiin ns. speed boat, joka heittaisi meidat nopeasti suoraan surat thaniin ja sielta bussilla lentokentalle.
Vene tuli (tietty puolituntia myohassa ilmoitetusta ajasta, kuvassa veneen odottelua), tankkauksen jalkeen paastiin matkaan. Aavalla osuudella olikin merenkayntia riittamiin, jolloin jopa okesnnuspussia kaiveltiin esiin. Vene keikutti aallokossa mukavasti, josta toinen kuva. Kuva tosin ei kerro lähellekkään oikeaa merenkäyntiä. Hetken kuluttua, yllatys yllatys, koneet seis ja moottoriin joku haslinki keskella isointa aavaa kohtaa. Aallokkoa oli liikaakin, kun siina ajelehdittiin ja poijjaat korjasivat uudenkarheilla vehkeilla konetta. Jonkun aikaa kesti korjaus ja paastiin jatkamaan matkaa, josta paiva menikin aina parempaan suuntaan. Taksi oli satamassa vastassa, eli lentokentallekkin saavuttiin pari tuntia ennen lahtoa. Air Asian kone lahti pikkaisen etuajassa ja saapui Bangkokkiin puoli tuntia etuajassa. Voidaan kylla suositella omasta puolesta Air Asiaa, vaikka onkin halpalentoyhtio.
Majapaikkakin loytyi pienen etsiskelyn jalkeen. Apartementos (Omni Towerista) kahdella makuuhuoneella kerros nro 21, josta myös kuva. Pari yota siina, sitten joku muu paikka loppuajaksi.
Illalla syotiin mojovat annokset intialaista, kierrellaan viela vahan kylilla. Huomenna olisi tarkoitus lahtea aamusta chatutsakin markkinoille.
Etta semmoinen kahdentoista tunnin matka bangkokkiin. Mutta taalla ollaan, ou jee.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi peeveli sentään, mutta hyvä että pääsitte pankokkiin.. Elkää liikaa syökö intialaista, voivat vielä luulla teitä kannibaaleiksi. Onko Krisu viihtynynnä? Oisko kiinnostusta parin viikon päästä lauantaina hoitaan Jeree, kun meillä ois 60-vuotis synttäripäiville menoa, jossa joutuisi (jotkut) tanssimaan ja (harvat) ottaan hieman hapanta? t:jari

juhis68 kirjoitti...

Ei pitaisi mitaan olla silloin. Hoidetaan mielellaan Jejea.
Eilen ahmittiin paivalla pizzaa, ei meinannu oikein illalla purtava maistua. Hyvin on Ihu viihtynyt. Nyt tassa vikassa hotlassa Ihulla on ihan oma huone, vahan niinkuin kaikilla johtajilla...