3.7.2008

Takaisin Haad Riniin

Vikana iltana Salad beachilla oli ukkosta ilmassa, minka takia varmaan paivalla oli tajuttoman kuuma. Eilen aamulla lahdettiin lavataksilla Thongsalan kaupunkiin, mista toisella taksilla takaisin tanne Haad Rinin rannalle. Tultiin samaan hotelliin (Bayshore resort) mista muutama paiva sitten lahdettiin. Saatiin sama huonekkin ja tinkaamisen jalkeen sama hinta. Taalla on alkanut high season heinakuun alusta, mutta ei se nay kuin hinnoissa, turisteja ei ole viime viikkojen maaraa enempaa. Taalla ollaan yhteensa kolme yota ja la-aamusta olisi tarkoitus lahtea kohti suurkaupungin kaaosta. Nytkin nayttaisi tulevan pilvinen paiva, joten katsellaan mita kehitellaan, varmaan shoppailua, hierontoja ehkapa uintiakin, ainakin altaalla.
Taalla voidaan hyvin ja yritetaan viela viimeinen viikko nauttia lomasta...
Nyt aamupalalle

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tere.. Hyvä jotta ootte voineet hyvin! Ettei nahka oo kärtsänny sen enempiä ja pakitkin tuntunevat olevan ilman varpusparvien ääniä. Meinaatteko olla loppuajan pankokin sumuisessa ilmanalassa? Tuutteko milloin tuktukilla koti-suomeen? t. veljesi Niilo

juhis68 kirjoitti...

Varpusparvien aania on kylla kuulunut. Huomenaamusta olis tarkoitus lahtea pankokkiin loppuajaksi. tuktukki suomeen lahtee torstaina aamusta ja on illalla kotona (n. klo 18.10), sikalimikali aikataulu pitaa.
T:nipajr. liispetti ja ihu