15.8.2008

Eka kisa ja selitykset...

Eilen torstaina tuli ekat kisat läpikäytyä. Lähes kaikki meni ennakkosuunnitelmien mukaan ja tavoitteet toteutu :-) eli ainakin yksi kilpailija joutui katselemaan meikäläisen selkää.
Uinti:
Ei ehkä ollut keskiviikon "valmisteleva" 2 km harjoitus paras tapa kisaa ajatellen. Uinti lähti hyvin liikkeelle, mutta sitten hirveessä ruuhkassa uitiin tovi, välillä päällekkäin, välillä tuli kantapäätä tai kyynärpäätä päin näköä. Sitten iski paniikki "enkö muka jaksa uida tällaista matkaa". Siitä sitten suosiolla sivummalle uimaan ja pääsinkin sitten omaa rauhallista tahtia jatkamaan uinnin loppuun. Koska tässä selitellään, niin suurin harmitus oli se, että tietenkin uimalasit oli kuivamassa kotona. Että semmosta.
Pyörä:
Vaihtoalueelle n. 100m kipitys. Pyöräkamat n. minuutissa ja baanalle. Pyörä liikkui todella hyvin (omasta mielestä). Sain kiinni varmaan kymmenen kilpailijaa ja tehtiin erään poikien sarjalaisen kanssa hyvää yhteistyötä. Välillä reidet oli kuin tulessa, mutta hienosti jaksoi painaa. Keskinopeus oli n. 34 km/h ja se jos mikä pisti virneen naamalle (vaikka kuvasta sitä ei huomaa =lisään kuvan myöhemmin). Pikkusen alkoi mielessä jyskyttää jaksaako enää juosta, kun vielä kuulin kauhutarinoita, että "kevyttä ylämäkeä" on tiedossa. So far so good. Pyöräilyssä en mitään parannettavaa keksi, paitsi tietysti vauhtia lisää :-)
Juoksu:
Se oli sitä meikäläisen tuttua kipitystä, eli yksi ja sama vauhti koko matkan. Teinpä siinä muutaman tyylikkään ohituksenkin, kun jotenkin perversillä tavalla tykkään juosta ylämäkiä :-) Eipä käy kieltäminen, mutta kyllä jokunen arvon kanssakilpailija läiskytti meikänkin ohi. Kaikenkaikkiaan tyytyväinen olen juoksuunkin. Varaa olisi pikkaisen ollut kiristää, mutta kun ei tullut sitä loppukirin tarvetta, niin mentiin loppuun asti samaa vauhtia. Ja sitten juoksuun parannettavaa: Sido kengän-nauhat kunnolla, ettei tarvitse juosta puolta matkaa toinen nauha auki. Tässä kisassahan ei nauhoja sidota!
Maalissa 13. ja kuvan mukainen irvistys= lisään kuvan myöhemmin. Mun sarjassa osanottajia 17. Pienillä parannuksilla sitten kympin sakkiin. Ei vaan, ei mulle sijoitus merkkaa mitään, vaan se FIILIS, mikä tästäkin kokemuksesta jäi. GREAT!
Viikon päästä sitten pidemällä matkalla. Alkaa jo jännittämään.

Ei kommentteja: