9.8.2008

Niinpä niin ja mahtava päivä...26.7.2008


...voisi sanoa. Perjantain uinti tuntui taas hirveeltä räpellykseltä, mutta ihme ja kumma, se matka kuitenkin etenee. Ei varmaan ollut taas kovin taloudellista uintia, vaikka oiskin jaksanut mennä rytkytellä pitempäänkin. Lisää treeniä siihen.
Tänään sitten hell säässä, hienot yhdistelmä treenit, eli tunti pyörää ja puoli tuntia juoksua ja taas sillä yhdellä ja samalla vauhdilla eli kisavauhtia.
Kuvassa vähän rekvisiittaa ennen lenkille lähtöä. Mikäs oli "Irmaa" polkiessa kauniissa hellesäässä. Vi....aa vaan ihan sa.....sti, kun toiset pösilöautoilijat yrittää ajaa niin läheltä, kun uskaltavat, vaikka toinen kaista on ihan vapaa. Tulisivat ite pe...le sinne pientareelle ajelemaan, kun meikäläinen ajaan niin läheltä, että väliin mahtu just ja just Hesari ilman tekstiä. Ei vaan, kyllä minä väistän jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ihan reilusti. Noo, lenkki meni tosi hienosti (hengissä ollaan) mulle todella hyvällä keskinopeudella (=treenit tuottaa tulosta). Tankkauskin onnistui, eikä tullut siis mitään energiavajeita. Olo oli vahva kuin muinaisilla gladiaattoreilla. Ajoin siitä suoraan kämpille, missä vaihdoin yhtä nopeasti juoksukamat, kuin Nykäs Matti saunan sytyttää, eli nopeeta oli. Juoksu rullasi tasaisen kovaa, vähän jaloissa painoi, mutta taas kerran, olinpahan itse vauhtiin tyytyväinen. Näitä pyörä/juoksu yhdistelmiä kandee tehdä, ettei kisoissa noutaja iske ekoilla juoksuaskelilla. Siis kaiken kaikkiaan huippuhyvät treenit kaikelta kantilta katsottuna.
Illalla sitten kaverin synttäreille. Mikäs sen mukavampaa, hieno keli, paljon ihmisiä ja tietty kevyttä juopottelua. Huomenna lepopäivä ;-)
Sorry noi voimasanat, mutta oikeesti vi...ti siellä tienpäällä jotkut autoilijat.
MAHTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!!

Ei kommentteja: