12.7.2011

Vielä on kesää jäljellä...

...ja loma ei oo alkanutkaan. Pari päivää vielä ja sit se tosin alkaa. Edellisestä päivityksestä onkin melkein kuukausi. Oon pystynyt ihan ok treenejä tekemään. Joroinen jää kyllä tänä(kin) vuonna väliin, suurin syy on kyllä tuo jokakeväinen kuukauden juoksutauko. No, ei se haittaa, treenaillaan muihin kisoihin.
Juhannuksena piipahdettiin myös Tallinnassa viikonlopun reissulla. Hyvä reissu. Kierreltiin perinteiset paikat, hengailtiin, käytiin meille uudessa ostospaikassa (johon vielä palataan) ja tietysti syötiin hyvin mm. Oskarissa. Sitä paikkaa voi kyllä suositella.
Tusankin kesä on mennyt hyvin. On hienosti vuodessa kotiutunut, eikä pahojaan ole yksin ollessaan tehnyt, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Pirteä mummeli, joka omaa reviiriään ja kotiaan kyllä vahtii valppaasti. Tusa on myös oppinut olemaan vapaana metsässä, kirmaillut "poikakavereiden" kanssa pitkin metsäpolkuja. Myös "Huttusen" jukurtit on syöty, ihan luvan kanssa.
Tästä on hyvä jatkaa kesää ja rennoin mielin nauttia tulevasta kesälomasta. Toivottavasti kaikki tähdet on kohdillaan ja säät suosisivat kaikkia meitä koko loppukesän.
Nauttikaa kesästä, unohtakaa stressi ja kiire. Ladatkaa akut tulevaa varten.
Menkää vaikka kellitelemään nurmikolle, niinkuin Tusa kuvassa, niin mä ainakin teen! Hauskaa kesää!

Ei kommentteja: